Dennis Schouten krijgt doodsbedreigingen ‘door laster-campagne van ex’ en doet aangifte

Het zijn geen makkelijke dagen voor ‘RoddelPraat’-ster Dennis Schouten (27). Dit weekend doet hij aangifte tegen iemand die hem in zijn gezicht heeft gestoken. En nu doet de presentator aangifte tegen zijn ex, Natasja Dragic. ‘Woorden schieten te kort om uit te leggen hoe intens verdrietig deze dagen zijn’, aldus Dennis in een lang bericht op Instagram.

“Ik voel me onveilig in mijn eigen huis”

Volgens Dennis probeert Natasja, met wie hij een relatie heeft gehad, hem al enkele maanden ‘te beschadigen via alle vormen van het internet’. De presentator zegt zelfs bedreigd te worden vanwege de leugens die Natasja over hem verspreid.

Op 7 januari dit jaar is het in de ogen van Dennis allemaal begonnen, toen Natasja een video deelde waarin zij zou liegen over dat ze minderjarig was gedurende hun relatie. Iets dat volgens Dennis volstrekt onjuist is.

Dan somt Dennis nog een aantal leugens op die Natasja over hem zou willen verspreiden. ‘Het gevolg hiervan is dat ik, terwijl ik met een lichte hersenschudding, blauw oog en messteek op bed lig, sinds zaterdag honderden doodsbedreigingen heb ontvangen via sociale media’, schrijft Dennis.

Ook hebben mensen bij het appartementencomplex waar Dennis woont aangebeld en gezegd dat hij ‘een vuile pedofiel’ is die klappen moet krijgen. ‘Ik voel me onveilig in mijn eigen huis’, aldus de presentator. ‘Daarom wil ik graag aangifte doen van laster en smaad.’

In een bericht op Instagram Stories laat Natasja weten dat zij juist van mening is dat Dennis liegt en niet andersom. ‘De waarheid achterhalen is nu aan de politie. Ze hebben het bestand en ik laat me niet bang maken door je aangiftes met je laster en smaad’, schrijft ze. Natasja heeft inmiddels ook aangifte gedaan, laat ze weten.

Dit weekend is Dennis tijdens een avondje uit in zijn gezicht gestoken. In de video hieronder vertelt hij hoe dat precies heeft kunnen gebeuren.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes