Cristiano Ronaldo “belt” Alex Telles

2 teams over Alex Telles

Alex Telles zal Manchester United in de zomer vrijwel zeker verlaten. De verdediger, momenteel uitgeleend aan Sevilla (16 optredens en 2 assists verzameld tot nu toe in de competitie), past niet in de plannen van de club en zal na aankomst in Engeland in 2020 afscheid nemen van zijn teamgenoten.

Volgens de laatste geruchten zijn er minstens 2 teams geïnteresseerd in Alex Telles: Galatasaray (bij wie de speler al in 2014-2015 speelde) en Al Nassr. Juventus, dat enkele jaren geleden overwoog de speler te contracteren om Alex Sandro te vervangen, is verder weg.

Mocht de overstap van Alex Telles naar Al Nassr doorgaan, dan zou de Braziliaan herenigd worden met Cristiano Ronaldo. De twee deelden een kleedkamer in hun Manchester United dagen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes