Prins Harry en Meghan welkom op kroning Charles

Prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn welkom op de kroning van koning Charles. Recent is er een uitnodiging per mail gestuurd, bevestigt een woordvoerder van het koppel aan The Sunday Times. Of de hertog en hertogin van Sussex ook bij de ceremonie begin mei aanwezig zijn, is nog niet bekend.

Harry gaf in januari aan dat hij nog niet weet of hij naar Londen zal komen. Hij stelde toen eerst een gesprek met zijn vader koning Charles en broer prins William te willen.

De relatie tussen Harry en de rest van de familie stond al op gespannen voet maar dat is verergerd sinds zijn boek Spare uitkwam. Daarin vertelt hij uitgebreid over zijn ervaringen met onder anderen zijn vader en broer prins William.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes