Kindster Sophia Grace (20) bevallen van eerste kindje

Waar blijft de tijd? Kindster Sophia Grace Brownlee (20), bekend door haar hysterische optredens in ‘The Ellen DeGeneres Show’ jaren geleden, is voor het eerst moeder geworden. Dat nieuws deelt Sophia via social media.

“Welkom op de wereld”

Op 26 februari is het kindje van Sophia geboren, laat ze weten middels een foto op Instagram. Op de foto zijn de handjes van haar pasgeboren spruit te zien. Sophia en haar partner zijn ouders geworden van een jongetje.

Ellen DeGeneres heeft de moeite genomen om Sophia te feliciteren. ‘Welkom op de wereld’, schrijft ze aan het kindje.

In haar jonge jaren was Sophia tientallen keren bij Ellen ‘op visite’. Daar deed ze samen met een ander meisje, Rosie, dansjes in de studio. In één van de laatste afleveringen van Ellen waren Sophia en Rosie opnieuw te gast.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes