Jim en Bettina gaan nieuwe levensfase in: ‘Zo ziet vrijheid eruit’

Een bitterzoete dag is aangebroken voor Jim Bakkum (35) en Bettina Holwerda (44). Molly, het jongste kind van het musicalstel, heeft haar eerste dag op de basisschool. Dat gaat pa en ma niet in de koude kleren zitten, laten ze op Instagram zien.

“Na tien jaar al onze kinderen op school. Ik vind het wat…”

‘Dit zijn twee ouders die net hun jongste en laatste kind naar de basisschool hebben gebracht’, schrijven ze bij een onopgesmukte selfie. ‘Nou ja, die met die blauwe muts. Zij met dat huispak bleef thuis. Na tien jaar al onze kinderen op school. Ik vind het wat…’

Jim en Bettina vervolgen: ‘Dus zo ziet vrijheid eruit jongens. Zo grauw als de lucht aan de ontbijttafel.’ En, verwijzend naar het kunstwerk op de muur: ‘Met ‘piemel’ op de muur achter je gekalkt.’

Jim en Bettina zijn de ouders van Lux (10), Posy (8) en Molly (4). De acteurs kennen elkaar van de musical Grease, waarin ze in 2006 en 2007 de hoofdrol vertolken. Een paar jaar later, in 2011, beloven ze elkaar eeuwige trouw tijdens hun huwelijk. 

Gelukkig vermaken Jim en Bettina zich prima samen. Zo ontdekken ze samen deze lifehack met een tampon:

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes