Fajah Lourens is oma geworden: ‘Ben in de zevende hemel’

Leuk babynieuws voor Fajah Lourens, want de fitnessgoeroe is namelijk oma geworden! Dit weekend maakte ze het heugelijke nieuws op haar Instagram bekend, door een lieve foto met haar kersverse kleinkind te delen.

Oma worden

Vorig jaar september maakte Fajah trots bekend dat haar dochter Irem in verwachting was. “Ik mag jullie met heel veel trots vertellen dat onze lieve, slimme, kleine grote geweldige meid mama wordt”, schreef Fajah toen bij een foto van de echo op Instagram. “Irem en Ruben, ik weet zeker dat jullie het geweldig gaan doen. Ik ben super trots en dankbaar dat ik oma wordt”, aldus Fajah.

x

Bevallen

Irem maakte eerder deze week zelf op Instagram bekend dat haar kleine spruit is geboren en dus mag Fajah zich vanaf nu officieel oma noemen. Dit weekend deelde Fajah trots met haar volgers dat haar dochter is bevallen van een zoontje.

“Ik ben in de zevende hemel. Wat een mooie gelukkige nieuwe ervaring is het om een kleinkind te krijgen”, schrijft Fajah op Instagram bij een lief kiekje. Het jongetje heeft de prachtige naam Lowèn Maleec gekregen. “Lowèn Maleec (leeuwkoning) geboren op 28-2-23 om 8.38. Al die 8’en moeten wat goeds betekenen en net als zijn oma is hij een Manifestor”, grapt Fajah in de caption.

Reacties

In de comments barst het van de felicitaties. Zo laten onder meer Anna Nooshin, Kim Feenstra en Laura Ponticorvo hartjes achter. Aahw! Ook van harte gefeliciteerd namens ons!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress, Instagram

Het bericht Fajah Lourens is oma geworden: ‘Ben in de zevende hemel’ verscheen eerst op Happy in Shape.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes