Eva Jinek wil niet in DWHN omdat ‘ze zich laat gaan’

Eva Jinek wil niet meedoen aan het programma Dit Was Het Nieuws. “Ik laat mij zo snel gaan, ik moet daarna ook weer normaal doen hier”, bekende de RTL-presentatrice maandag in haar eigen talkshow.

Harm Edens en Peter Pannekoek waren te gast om te praten over het 43e seizoen van het satirische programma, dat al bijna dertig jaar op televisie te zien is. Pannekoek bekende dat er één BN’er is die al meerdere malen gevraagd was, maar elke keer weigerde. “Een laffe tak!”, noemde hij Jinek, om wie het dus ging.

“Je bent toch altijd op vakantie, dus kom gewoon”, voegde Edens daaraan toe. De twee grappenmakers suggereerden dat zij ergens in het najaar langs kan komen, als Jinek bevallen is van haar tweede kindje. “Ik zal er over nadenken”, beloofde Jinek uiteindelijk.

Het nieuwe seizoen van DWHN gaat donderdag van start.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes