Romantische Netflix-film is een hit: ‘De beste romkom die ik in jaren heb gezien’

Hollywoodsterren Reese Witherspoon en Ashton Kutcher nemen Netflix volledig over met hun nieuwste romantische film Your Place or Mine (2023). De romantische komedie valt ontzettend in de smaak bij abonnees. Volgens sommigen is het zelfs “de beste romkom die ik in jaren heb gezien”.

Andere handige Netflix-pagina’s:

  • Beste romantische series
  • Beste romantische films
  • Nieuw op Netflix
  • 🍿 Lees meer over Your Place or Mine (2023) →

Kijk Your Place or Mine nu op Netflix! 🍿

Debbie (Reese Witherspoon) en Peter (Ashton Kutcher) zijn al 20 jaar lang beste vrienden, maar zijn echte tegenpolen van elkaar: zij verlangt routine met haar zoon in LA; hij gaat juist goed op verandering in New York. Wanneer ze voor een week van huis en leven wisselen, ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes