Jos Verstappen mist rallyseizoen vanwege gezondheid, reist Max achterna naar Bahrein

Jos Verstappen zal de start van het rallyseizoen noodgedwongen moeten missen wegens gezondheidsproblemen. Daarmee zal hij niet beginnen aan de eerste ronde in het Belgische Haspengauw.

Verstappen sernior was in volle voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar kreeg last van ‘migraine-achtige symptomen’, meldt Verstappen.com. Inmiddels is Jos weer in goede gezondheid, nadat hij in de afgelopen dagen medische onderzoeken heeft ondergaan. Afwachtend op aanvullende medische tests is besloten om even niet achter het stuur te kruipen.

Jos Verstappen teleurgesteld

In een reactie aan de officiële website van Verstappen heeft Jos laten weten erg teleurgesteld te zijn over de situatie. Wel geeft hij aan dat zijn gezondheid een prioriteit is. Zodra de situatie het toelaat en Jos groen licht krijgt, zal hij meteen weer achter het stuur kruipen in de rallysport.

Doordat Jos niet in actie kan komen, heeft de vader van Max Verstappen besloten om zijn zoon achterna te reizen naar Bahrein. Daar zijn van donderdag 23 februari tot en met zaterdag 25 februari de testdagen voor de start van het nieuwe Formule 1-seizoen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes