Clasie: ”Het geluk was aan de kant van Feyenoord”

Na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ stond Jordy Clasie tegenover de camera’s van ESPN. De aanvoerder van de Alkmaarders was zichtbaar teleurgesteld over de nederlaag in extremis. In een kort interview analyseert de oud-Feyenoorder de ontmoeting in De Kuip. Tijdens het interview druipt de frustratie van zijn gezicht af.

De Haarlemmer begint aan zijn verhaal: ”Het is gewoon doodzonde dat je hem weer verliest in de laatste minuut. De 1-1 moet je in de laatste paar minuten gewoon over de streep trekken. Dat hebben we nu nagelaten.”

Toch zag Clasie wel dat de Alkmaarders het lastig hadden. ”Feyenoord had wel de overhand, maar we gaven niet veel weg. Wij kregen met Jesper Karlsson ook nog een grote kans. Als hij die goed aanneemt, sta je 1-2 voor. Uiteindelijk was 1-1 het maximaal haalbare en een terechte uitslag. Maar het geluk was aan de kant van Feyenoord.”

Het was duidelijk dat AZ geen overwinning verdiende op basis van het vertoonde spel. ”Als we de bal hadden, deden we er niet veel mee. Dat is normaal een kracht van ons. In de tweede helft kwamen we er niet meer uit. We probeerden verder vooruit druk te zetten, maar versnelden daarmee juist hun aanval. Dat moeten we als ploeg beter gaan herkennen”, concludeert de oud-Feyenoorder.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes