Christian Atsu na aardbeving in Turkije overleden

Christian Atsu heeft de aardbeving in Turkije niet overleefd. De zaakwaarnemer van de voormalig Vitessenaar laat weten dat het levenloze lichaam van de Ghanees zaterdagochtend gevonden is.

Atsu stond onder contract bij Hatayspor en in de regio waar die club ligt ging het eerder deze maand vreselijk mis. Bij de aardbeving die Turkije en Syrië trof belandde Atsu onder het puin. Een woordvoerder van Hatayspor leek al snel goed nieuws te brengen, toen hij meldde dat de aanvaller was gered. Het bleek echter om een persoonsverwisseling te gaan.

De zoektocht naar Atsu ging verder en is zaterdag afgerond, met een zeer akelige uitkomst. Nana Sechere, de zaakwaarnemer van Atsu, laat via Twitter weten dat het levenloze lichaam van de Ghanees is gevonden. Hij wenst de familie en vrienden van Atsu veel sterkte, bedankt iedereen voor de steunbetuigingen en vraagt om de privacy van de familie van Atsu te respecteren.

Atsu is 31 jaar oud geworden.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes