Twee gewonden na politie-achtervolging in Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) – De inzittenden van een gestolen auto zijn donderdagavond gewond geraakt na een achtervolging door een politiewagen in Rotterdam. Beide mannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis, laat een woordvoerder van de politie weten.

Agenten zien rond 23.25 uur een gestolen wagen rijden en zetten de achtervolging in. Ter hoogte van de Bergsingel springt de bijrijder uit de auto en raakt daarbij gewond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder rijdt door en stapt uit op de Delfgaauwstraat. Agenten geven hem het bevel stil te staan, maar daaraan geeft hij geen gehoor. Besloten wordt een politiehond in te zetten. De man wordt gebeten door de hond en raakt gewond. Ook hij is naar het hospitaal overgebracht.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes