Jawel: óók Patricia uit MAFS zocht al eerder de liefde op tv

Tegenwoordig lijk je haast pas interessant genoeg te zijn voor deelname aan een realityprogramma als je elders relevante ervaring hebt opgedaan. Net zoals praktisch de helft van de huidige ‘Married at First Sight’-cast, is ook nieuwkomer Patricia namelijk geen onbekende op tv.

In 2020 schakelt Patricia de televisiewereld ook al in om haar aan een man te helpen, dan via Lang Leve de Liefde. Ze spendeert haar tijd in het LLDL-appartement met Vincent, die in tegenstelling tot haar huidige man Stephan meteen het fysieke contact opzoekt. 

Hoewel het met Stephan misschien iets te lang duurt, loopt Vincent juist wat te hard van stapel. Het gaat al snel over billen, borsten en seks. Dat is voor Patricia iets te rap, waardoor Vincent een blauwtje loopt en de avond op de bank doorbrengt. Bekijk de aflevering hieronder terug. 

Ook Paula en Nicole deden eerder mee aan Lang Leve de Liefde voordat ze blind in het huwelijksbootje stapten. De Amsterdamse Nicole was ‘te werelds’ voor haar date en Paula schoof haar man aan de kant, omdat er – je raadt het niet – geen klik was. 

Hoe het nu verdergaat met Patricia en haar avonturen in Married at First Sight is op dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 en bij Videoland. Haar kersverse man geeft zich in ieder geval al bloot en dat gaat haar dan weer níet te ver. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes