Turkse reddingswerkers halen vrouw na 257 uur onder puin vandaan

KAHRAMANMARAS (ANP) – Turkse reddingswerkers hebben donderdag in het aardbevingsgebied een 42-jarige vrouw levend onder het puin vandaan gehaald, meldt het Turkse persbureau Anadolu. Zij zat 257 uur vast onder een ingestort gebouw, oftewel bijna elf dagen.

De redding vond plaats in de provincie Kahramanmaras. Het slachtoffer is direct met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De kans dat er nu nog overlevenden worden gevonden, is zeer klein. Turkije werd vorige week maandag getroffen door twee zware aardbevingen. Die hebben in Turkije meer dan 36.000 mensen het leven gekost. Een onbekend aantal mensen is vermist.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes