Simons terug naar PSG? ‘Uiteindelijk heb ik het laatste woord’

Xavi Simons tekende afgelopen zomer een vijfjarig contract bij PSV, maar Paris Saint-Germain behield een terugkoopoptie. Wat wil de smaakmaker zelf?

‘Ik weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren’, laat Simons optekenen bij Marca. ‘Er is een terugkoopoptie, maar degene die beslist ben ik. Uiteindelijk heb ik het laatste woord.’

‘Uiteindelijk heb ik besloten om naar PSV te gaan en de stap te zetten naar het Nederlands elftal. Dat ik elke week kan laten zien wat ik in huis heb aan de mensen hier, was ook een belangrijke factor.’

Simons is donderdag voor even terug op Spaanse bodem. De negentienjarige creatieveling genoot er zijn jeugdopleiding bij Barcelona. ‘Uiteindelijk eindigde het om meerdere redenen, om  dingen die ik je te zijner tijd zal vertellen. Ik ben Barcelona erg dankbaar. Ik zal altijd veel genegenheid hebben voor de club en de mensen. Mijn familie woont er nog steeds. Het is een heel belangrijke stad voor mij.’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes