Sevilla straft fout De Jong genadeloos af: ‘Hij is niet in goeden doen’

Met knullig balverlies leidde Luuk de Jong donderdag de openingstreffer van Sevilla in. De aanvoerder van PSV ging in de extra tijd van de eerste helft lelijk in de fout, waarna zijn voormalige concurrent Youssef En-Nesyri kon profiteren (1-0).

‘Hij is niet in goeden doen’, concludeerde Kenneth Perez bij EPSN. ‘Helemaal niet als hij denkt dat hij met buitenkant voet op het middenveld iets lekkers kan gaan doen. Ik vind De Jong super betrouwbaar, hij weet wat hij kan en wat hij niet kan, maar dit was even een moment… Even serieus. Ga nou maar iets verder spelen. Ik moet wel zeggen dat ik het echt een heel goede goal van Sevilla vind, zoals het hoort eigenlijk.’

Tafelgenoot Pierre van Hooijdonk sloot zich aan bij Perez. De voormalig aanvaller noemt met name het moment in de Europa League-ontmoeting met Sevilla cruciaal. ‘Een minuut voor je gaat rusten… Je gaat zo anders de kleedkamer in. Ik heb De Jong nog nooit met buitenkant voet zien passen. Dat is een verkeerde trapkeuze, je moet hem gewoon met binnenkant voet op Simons leggen.’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes