Oranje feestje: prinses Margriet viert 80e verjaardag met hele familie

Het is inmiddels bijna een maand geleden dat prinses Margriet maar liefst tachtig kaarsjes mocht uitblazen. Gisteren werd dat door de koninklijke familie nog even fijntjes gevierd bij een voorstelling.

Swingende verjaardag

Het ook zo toepasselijk: met een voorliefde voor een danspasje hier en daar, vierden de Van Vollenhovens gisteren Margriets tachtigste levensjaar bij een dansvoorstelling in Apeldoorn. De voorstelling van het gezelschap Introdans was een moderne bewerking van de klassieke opera Carmen, en na afloop was er nog eventjes de tijd voor alle getalenteerde dansers om op de foto te gaan met de Oranjes.

In ’t net

Voor de gelegenheid kwam (bijna) de volledige koninklijke familie met hun kroost op sleeptouw tevoorschijn.

Uiteraard waren de vier zonen van prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven van de partij met hun partners en (een deel van) de kids.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Daarnaast konden onze koning en koningin natuurlijk niet ontbreken. Ook maakten prinses Irene en Margarita, prinses de Bourbon de Parme, hun opwachting, net als prins Constantijn en zijn Laurentien. Allen uiteraard keurig in ’t net gestoken, zoals het heurt.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Grote afwezigen waren Eloise en Claus-Casimir (waarschijnlijk beiden te druk met de studie), de A’tjes (idem), en prinses Beatrix. Van deze zes was vooraf toch al aangekondigd dat zij niet van de partij zouden zijn, maar een reden hiervoor werd niet benoemd. Ach, er is vast op Paleis ’t Loo wel een momentje te prikken voor een degelijk stuk appeltaart. Zouden de Van Vollenhovens ook een blad met blokjes kaas en plakjes worst serveren? Wie weet!

Bron: RVD | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Het bericht Oranje feestje: prinses Margriet viert 80e verjaardag met hele familie verscheen eerst op Beau Monde.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes