Ondertussen in het peloton | Puck Moonen heeft een nieuwe vriend

Dagelijks gebeurt er enorm veel in de wielerwereld en de informatiemachine stopt vrijwel nooit. Maar naast het grote en belangrijkste nieuws, komen er ook veel kleine nieuwtjes, geruchten of feitjes voorbij. Daarvoor heeft In de Leiderstrui ‘ Ondertussen in het peloton’ gemaakt, zodat u ook de kleine nieuwtjes niet mist. Dit vullen we aan met leuke posts van social media. Sommige berichten komen met een flinke korrel zout.

Lees meer Ondertussen in het peloton

Puck Moonen heeft nieuwe vriend

16 februari 2023 – Op Valentijnsdag hadden we al Chloé Dygert en Axel Merckx, maar twee dagen na de dag van de liefde maakt Puck Moonen bekend dat ze weer in love is. De Nederlandse wielrenster, die tegenwoordig vooral op gravel rijdt, heeft een relatie met de Zuid-Afrikaan Callan O’Keeffe. Hij was in 2016 lid van het juniorenteam van raceformatie Red Bull en heeft tegenwoordig een autobedrijf waarmee hij anderen leert racen.

Valverde voor het eerst in de ploegleiderswagen

13 februari 2023 – Het peloton kan opgelucht ademhalen, de kans dat we Alejandro Valverde nog terug gaan zien in het pak wordt nu wel echt nihil. De ervaren Spanjaard stopte na 2022 als prof en stapte maandag voor de Jaén Paraiso Interior in de ploegleiderswagen van Movistar. In gesprek met Marca pocht hij dat hij tijdens trainingen nog altijd goed mee kan met de mannen van Movistar, maar de auto is toch ook wel fijn. ‘Ik zou graag ook tijdens Strade Bianche en Parijs-Roubaix in de auto zitten.’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes