Makers South Park pakken Harry en Meghan aan

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan worden op de hak genomen in een nieuwe aflevering van de populaire animatieserie South Park. Ze waren duidelijk de inspiratie voor “de prins en prinses van Canada” die in de show op zoek zijn naar privacy terwijl ze ondertussen continu de aandacht op zichzelf vestigen. Fragmenten uit de aflevering gingen donderdag viral op sociale media.

In de aflevering publiceren de prins en prinses, die precies op Harry en Meghan lijken, een boek, doen ze tv-interviews en beginnen ze aan een wereldwijde “privacy-tour”. Dat wordt in gang gezet na het overlijden van de koningin van Canada, die weer op koningin Elizabeth lijkt. Tijdens de begrafenis worden ze door de rest van de familie uitgejouwd omdat ze “de Canadese monarchie bashen”.

De makers van South Park staan al 25 jaar bekend om het feit dat ze geen blad voor de mond nemen en actuele gebeurtenissen op de hak nemen. Het 26e seizoen ging vorige week van start.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes