Kleindochter in DNA Singers wist niet dat ze bekende oma heeft

Opnieuw staan er drie onbekende familieleden van bekende zangers en zangeressen op het podium in ‘DNA Singers’. Vooral het verhaal van Lenny Kuhr (72) en haar 17-jarige kleindochter, die in het buitenland woont, is bijzonder. Lihi weet pas sinds kort dat ze een beroemde grootmoeder heeft.

“Ik ben dol op haar muziek. Haar stem is geweldig”

Lenny is ‘ongelooflijk trots’ op de prestatie van haar kleindochter. “Iemand die nog nooit voor het publiek gezongen heeft en nu… echt ongelofelijk”, concludeert ze, waarna ze voor Lihi in het Engels nog eens herhaalt dat ze trots is. De twee dochters van Lenny wonen in Israël. Dat verklaart waarom Lihi geen Nederlands spreekt. “Behalve dat ik weet dat het zo’n ongelofelijk leuk kind is, is het ook leuk voor een zangeres om te zien dat je kleinkind zo muzikaal is als jij. We hebben veel samen gezongen en nu voor het eerst voor publiek.”

Lihi weet lange tijd niet dat haar oma bekend is en de winst van het Eurovisiesongfestival op haar naam heeft staan. “Nee, dat wist ik niet. Ik woon niet in Nederland en ik merkte dat niet.” Als Art vraagt sinds wanneer Lihi weet van haar oma’s muzikale verleden zegt ze: “Sinds de afgelopen twee jaar. Toen besefte ik het echt.”

Verder is Lihi lovend over haar oma, naar wier muziek ze graag luistert. “Ik ben dol op haar muziek. Haar stem is geweldig.”

Het is overigens geen geheim dat Lenny op donderdagavond op het podium van DNA Singers stond. Dat nieuws deelde ze vorige week al in een tweet gedeeld: omdat je het programma vooruit kunt kijken bij Videoland, vond Lenny dat ze dat wel kon zeggen.

Onder het bericht van Lenny lieten enkele mensen weten dat zij het jammer vinden dat de lol van het raden er nu af is. Gelukkig blijft deze grote spoiler voor de zangeres zonder gevolgen vanuit RTL, omdat de aflevering inmiddels al een week bij Videoland te zien is. 

DNA Singers is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de uitzendingen vooruitkijken en terugkijken bij Videoland.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes