Jinek met Humberto Tan als presentator trekt 420.000 kijkers

Jinek, dat woensdag door Humberto Tan werd gepresenteerd omdat Eva Jinek plaatsnam aan de talkshowtafel van het speciale tv-programma voor Giro555, is door 420.000 mensen bekeken. Dat meldt de Stichting Kijkonderzoek (SKO). Daarmee komt het programma op plek 22 in de top 25 best bekeken programma’s.

In de uitzending werd aandacht besteed aan de bevingen in Turkije en Syrië en de actiedag woensdag. Daarnaast kwam onder meer de oorlog in Oekraïne aan bod, die nu ongeveer een jaar bezig is en waarvoor een jaar geleden met een actiedag geld werd opgehaald via Giro555. Onder anderen astronaut André Kuipers en actrice Nazmiye Oral waren te gast in de talkshow, die te zien was op RTL 4.

De best bekeken programma’s van de avond waren het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1, dat ruim 1,9 miljoen kijkers trok, en het NOS Journaal om 18.00 uur, met bijna 1,3 miljoen kijkers. De top 3 wordt gecompleteerd door de tv-show van Giro555 voor aardbevingsslachtoffers in Turkije en Syrië. Ruim een miljoen mensen zagen de actieavond op NPO 1. Zo’n 3 miljoen mensen zagen een stukje van het twee uur durende programma. Het best bekeken SBS6-programma was de talkshow Vandaag Inside, dat 741.000 mensen zagen. Dat programma is op plek 11 geëindigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes