Gulsen met De Wild weer in Nederland: dubbel gevoel

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn dinsdagavond “met een dubbel gevoel” aangekomen op Schiphol. Dat schrijft de presentatrice bij een foto van het gezelschap op Instagram. Olcay, die Turkse roots heeft, en de radio-dj vlogen vrijdagochtend samen met hulpverleners naar Turkije.

“Met een dubbel gevoel zijn we zojuist aangekomen op Schiphol. Veel van ons verscheurd door het verdriet en de ellende die we hebben gezien de afgelopen dagen in het rampgebied. We hadden graag nog veel meer willen doen voor de getroffen bevolking. Deze groep mensen heeft alles laten vallen om af te reizen naar het rampgebied. Voor mij zijn het echte helden.”

Het stel liet eerder via hun manager weten het verdriet dat zij bij de mensen in Turkije zagen “onmenselijk” te vinden. “We willen graag helpen, maar huilen machteloos met ze mee.” Ruim een week na de aardbevingen in het Turks-Syrische grensgebied is het dodental opgelopen tot ruim 40.000, meldde het Turkse staatspersbureau Anadolu dinsdag.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes