‘Conteh wil contract met Feyenoord laten ontbinden’

Christian Conteh wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan SG Dynamo Dresden. De 23-jarige aanvaller heeft nog een contract tot medio 2024 bij Feyenoord en wil ook na dit seizoen uitkomen voor de Duitse club.

SG Dynamo Dresden heeft een optie tot koop bedongen in de onderhandelingen met Feyenoord, maar er is wel een speciale clausule opgenomen in het contract. De nummer zes van het derde niveau in Duitsland kan Conteh alleen overnemen van Feyenoord wanneer ze promoveren naar het tweede niveau.

Mocht SG Dynamo Dresden niet promoveren dan kunnen andere clubs zich gaan melden voor de aanvaller. De speler zelf heeft zijn zinnen gezet op een langer verblijf bij de Duitse club. Volgens BILD is zijn zaakwaarnemer van plan om met de Rotterdamse club een gesprek aan te gaan voor een oplossing. Conteh ziet het liefst zijn contract met Feyenoord ontbonden worden.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes