André Hazes is verhuisd naar ‘favoriete gemeente’

André Hazes is donderdag verhuisd naar zijn “favoriete gemeente”. De zanger spreekt op Instagram over een “bijzondere dag”.

Hazes schrijft zelf niet waar hij nu woont, maar Shownieuws meldde eerder dat hij een huis in Wilnis heeft gekocht. “Ik heb mijn hele leven op heel veel plekken gewoond, maar ik heb altijd geroepen dat ik oud wil worden hier. En dat ik al op deze leeftijd hier kom wonen is een droom die uitkomt.”

De verhuizing is voor de 29-jarige zanger nog een positieve verandering sinds zijn terugkeer uit de afkickkliniek. “Sinds rehab komen er alleen maar positieve dingen op mijn pad en dit is er weer eentje waardoor ik zo dankbaar ben dat ik die keuze heb gemaakt. Ik ben op mijn allergelukkigst en dat mag ik elke dag gaan voelen in dit huis.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes