Ajax op Rapport: acht onvoldoendes aan Amsterdamse kant

Ajax maakte donderdag tegen Union Berlin bepaald geen goede indruk. De ploeg van trainer John Heitinga kwam tot geen enkel schot op doel en speelde – mede doordat een Duitse goal werd afgekeurd – doelpuntloos gelijk.

De enige die een dikke voldoende haalt aan de kant van Ajax is keeper Gerónimo Rulli. De Argentijn had enkele goede reddingen in huis en krijgt een 7,5. Ook Calvin Bassey, Mohammed Kudus en Dusan Tadic noteren een voldoende. De rest van de spelers komen niet boven de 5,5 uit.

Vooral Devyne Rensch, Edson Álvarez, Kenneth Taylor en Steven Bergwijn vielen tegen in de Johan Cruijff Arena. Het viertal kreeg een 4 voor hun optreden. Owen Wijndal en zijn vervanger Brian Brobbey kregen een 4,5.

De beoordelingen:

Speler Cijfer
Gerónimo Rulli 7,5
Devyne Rensch 4
Jurriën Timber 5
Calvin Bassey 6,5
Owen Wijndal 4,5
(46. Brian Brobbey) 4,5
Edson Álvarez 4
Steven Berghuis 5
Kenneth Taylor 4
Mohammed Kudus 6,5
Dusan Tadic 6
Steven Bergwijn 4
(70. Davy Klaassen)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes