Voormalig kindster en NCIS-acteur Austin Majors (27) dood aangetroffen in daklozenopvang

Voormalig kindster en ‘NCIS’-acteur Austin Majors is op 27-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite ‘TMZ’. Austin werd dood aangetroffen in een daklozenopvang in Los Angeles.

“Hij was erg trots op zijn acteercarrière”

Aan TMZ laat de familie van Austin weten dat hij ‘een liefdevolle, artistieke, briljante en aardige jongen’ was. “Hij was erg trots op zijn acteercarrière. Vanaf het moment dat hij klein was, was zijn doel in het leven om mensen gelukkig te maken.” Mogelijk heeft de acteur een dodelijke hoeveelheid fentanyl ingenomen, melden Amerikaanse media.

 

Austin brak eind vorige eeuw door, in 1999 om precies te zijn. Toen speelde hij de rol van Theo Sipowicz, de zoon van detective Andy Sipowicz, in misdaaddrama NYPD Blue. Daarna verscheen hij ook nog in de misdaadserie NCIS. Ook had hij een gastrol in ER en How I Met Your Mother.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes