‘Verlegen’ boer Gerben vond de liefde door Boer Zoekt Vrouw

Boer Gerben, die te weinig brieven ontving om door Yvon Jaspers (49) gevolgd te worden in ‘Boer Zoekt Vrouw’, heeft alsnog via het programma de liefde gevonden. Tussen die brievenschrijvers zat namelijk mooi wél de vrouw van zijn dromen. In het ‘AD’ geeft het stel een gezamenlijk interview.

“Sindsdien kom ik hier ieder weekend”

Geitenboer Gerben is erg zenuwachtig tijdens de opnames met Yvon Jaspers in 2021, vertelt hij in de krant. “Als er ineens een bekende Nederlander op de werf staat met daaromheen zeven cameramensen, tja.. Dan is het niet heel gek dat je niet weet waar je moet kijken toch?” zegt Gerben.

Gelukkig kijkt briefschrijver Vivian door die zenuwen heen. “Dat hij zo verlegen is neergezet, vond ik niet erg. Daardoor zijn sommige vrouwen misschien wel afgeschrikt, waardoor hij geen tv-boer werd.”

Gerben wordt wel gevolgd voor de webserie van Boer Zoekt Vrouw. Nadat alle 40 briefschrijvers tegelijk langskomen op zijn boerderij, mag hij drie vrouwen op date vragen, Hij kiest onder anderen Vivian voor een date op een zondag in september. “De klik was er meteen”, vertelt Vivian. “Die maandagavond hebben we gelijk een uur gebeld. Toen spraken we elkaar voor het eerst zonder camera’s. En sindsdien kom ik hier ieder weekend.”

De twee zijn inmiddels dus al anderhalf jaar samen. “We wisten gewoon: we horen bij elkaar”, zegt Gerben. Samen maken ze geitenkaas op de boerderij. De tortelduifjes wonen gelukkig dichtbij elkaar, maar als het aan Vivian ligt woont ze binnenkort nóg dichterbij. “We zijn voor nu erg blij hoe het gaat, maar ergens dit jaar hoop ik hier wel in te trekken.” Waarop Gerben antwoordt: “De deur staat altijd open.”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes