‘NYPD Blue’-acteur Austin Majors plots overleden op 27-jarige leeftijd

Austin Majors, de jongen die als kind meespeelde in NYPD Blue (1993–2005), is zaterdag overleden in Los Angeles. De acteur was slechts 27 jaar. Zijn zus maakt het nieuws bekend via Facebook.

Instelling voor daklozen

Majors woonde de afgelopen tijd in een instelling voor daklozen in Los Angeles. Vorige week verscheen hij daardoor nog in Los Angeles Daily News toen burgemeester Karen Bass de instelling bezocht. De voormalig kindacteur werd hier zaterdag plots dood gevonden. De lijkschouwer van LA country Medical bevestigt zijn overleden.

Als peuter in NYPD Blue

Op Facebook schrijft Austins zus Kali dat ze, logischerwijs, geschrokken is door het trieste nieuws. “Mijn grote broer, Austin, is er niet meer. Hij stierf gisteravond. Het is nog steeds zo onwerkelijk voor me. Hij was pas 27 en had nog zoveel te leven.”

Majors is geboren in 1995 en verscheen vervolgens in 1999 als peuter in NYPD Blue als Theo Sipowicz, de zoon van detective Andy (Dennis Franz). Majors speelde daarna nog mee in series als How I Met Your Mother (2005–2014), Desperate Housewives (2004–2012), NCIS (2003– ) en According to Jim (2001–2009).

Doodsoorzaak nog niet zeker

Volgens bronnen van TMZ wordt er geen vals spel vermoed rond de dood van Majors, maar het gerucht gaat dat hij een overdosis fentanyl zou hebben ingenomen. De autopsie wordt volgende week afgerond en het definitieve rapport over zijn dood wordt over enkele maanden verwacht.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes