Koninklijke familie viert 80e verjaardag prinses Margriet

Een groot deel van de koninklijke familie verzamelt zich woensdag in Apeldoorn om nogmaals stil te staan bij de 80e verjaardag van prinses Margriet. Ter ere van het bereiken van die mijlpaal wonen ze de voorstelling Carmen.maquia van dansgezelschap Introdans bij.

Margriet neemt haar man Pieter van Vollenhoven mee en ook hun kinderen prins Maurits, prins Bernhard, prins Pieter-Christiaan en prins Floris zijn met hun echtgenoten en kinderen aanwezig. Daarnaast zijn koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prins Constantijn en zijn vrouw prinses Laurentien van de partij.

Ook Margriets oudere zus prinses Irene komt naar de voorstelling. Zij neemt haar dochter prinses Margarita mee. Opvallend genoeg heeft de Rijksvoorlichtingsdienst de komst van prinses Beatrix niet aangekondigd.

Margriet was op 19 januari al jarig. De Rijksvoorlichtingsdienst publiceerde toen een aantal nieuwe portretten van de prinses. Daarop poseerde ze ook met haar man Pieter van Vollenhoven en hun hond Boogiewoogie.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes