Gitarist Richie Sambora wil na tien jaar terugkeren bij Bon Jovi

Gitarist Richie Sambora vindt het na tien jaar wel weer tijd om terug te keren bij Bon Jovi. De muzikant en medeoprichter van de band heeft daar ook met de andere leden over gesproken, vertelde hij op de Britse radiozender Absolute Radio.

De 63-jarige Sambora vindt dat hij het aan de fans van Bon Jovi “verplicht” is om weer terug te komen. Wanneer dat gaat zijn, is niet duidelijk. Zanger Jon Bon Jovi kampt met stemproblemen en daardoor doet de groep het rustig aan. “Ik weet niet wanneer Jon z’n stem weer in orde is en wanneer het gaat gebeuren, maar we moeten het doen voor de fans.”

De gitarist zat van 1983 tot en met 2013 bij Bon Jovi. Hij stapte uit de band om meer tijd met zijn gezin door te brengen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes