Buitenland: De Ligt leidt Bayern München naar zege op Paris Saint-Germain

Er wordt deze week volop gevoetbald in Europa. De Champions League, Europa League en Conference League zijn namelijk weer terug. Daarnaast wordt er ook in een aantal landen een competitiespeelronde gespeeld, zoals in de Engelse Championship. Hier volg je alle verrichtingen van de oud-Ajacieden die deze week in actie komen!

Dinsdag 14 februari

In de Champions League nam het AC Milan van Zlatan Ibrahimović het op tegen het Tottenham Hotspur van Davinson Sánchez. Het was de eerste wedstrijd in het tweeluik in de achtste finale van het miljardenbal, waarbij de Zweed afwezig was en de Colombiaan de gehele wedstrijd op de bank bleef zitten. Zonder de twee oud-Ajacieden won AC Milan, met 1-0. De return vindt plaats op 8 maart in Londen.

Het was niet de enige wedstrijd in de Champions League. Matthijs de Ligt, Ryan Gravenberch en Daley Blind kwamen met Bayern München in actie tegen Paris Saint-Germain, maar Noussair Mazraoui ontbrak. Alleen eerstgenoemde oud-Ajacied stond in de basis tijdens een nipte 0-1 zege voor Bayern München. De Ligt speelde de wedstrijd uit en maakte een solide indruk als leider van de achterhoede. Gravenberch moest het doen met een invalbeurt in de slotfase, terwijl Blind op de bank bleef. De return staat eveneens gepland op 8 maart in de Allianz Arena.

In de Engelse Championship kwam Zian Flemming in actie namens Millwall. De goed draaiende ploeg – Flemming en de zijnen staan op de vijfde plek op de ranglijst – ging op bezoek bij Coventry City. De aanvallende middenvelder stond in de basis bij Millwall en speelde de hele wedstrijd uit, maar toch werd het een teleurstellende dag voor hem. Coventry City ging er met een 1-0 zege vandoor.

Denk jij dat Ajax donderdag in eigen huis wint van Union Berlin? Zet dan in en ontvang 1,90 keer je inzet terug bij een Amsterdamse zege!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes