Ajax haalt oude bekende terug voor vacante positie bij Jong Ajax

Ajax heeft een opvolger voor John Heitinga aangesteld bij Jong Ajax. Dave Vos keert terug op De Toekomst.

Vos tekent een contract tot komende zomer bij de huidige nummer 17 van de Keuken Kampioen Divisie. Assistent-trainer Michel Kreek keert terug in zijn oude rol.

De 39-jarige Vos werkte eerder al een decennium als trainer bij Ajax, onder andere bij de O-19, O-18 en asl assistent van Mitchell van der Gaag bij de beloften. In november 2021 vertrok de Blaricummer naar Rangers om assistent te worden van Giovanni van Bronckhorst bij Rangers.

‘Ik ben een echte Ajacied en heb veel aan de club te danken’, vertelt Vos op  de clubwebsite van Ajax. ”Daarom doe ik graag iets terug nu Ajax weer een beroep op mij doet. Ik ken de spelersgroep goed uit mijn vorige periode bij de club en heb veel zin de spelers verder te helpen in hun laatste stappen richting het hoogste niveau.’

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes