Actrice Raquel Welch overleden op 82-jarige leeftijd

De Amerikaanse actrice Raquel Welch is op 82-jarige leeftijd overleden, meldt entertainmentwebsite TMZ. Welch was onder meer bekend van haar rol in de film The Three Musketeers uit 1973, waar ze een Golden Globe voor kreeg.

De actrice overleed volgens familieleden woensdagochtend na een kort ziekbed. Raquel maakte met name in de jaren 60 en 70 furore en stond ook bekend als sekssymbool. In 1995 werd Raquel opgenomen in de lijst van 100 meest sexy filmsterren ooit van het tijdschrift Empire.

Raquel was in haar leven vier keer getrouwd en laat twee kinderen achter.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes