Schuldbewuste Academy grijpt hard in bij nieuw Will Smith-schandaal

Janet Yang, de voorzitter van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, meent dat haar organisatie beter had moeten reageren op het incident met Will Smith. De acteur stormde vorig jaar het podium op om Chris Rock een klap te verkopen na een grap over zijn vrouw Jada Pinkett Smith.

Ik weet zeker dat jullie allemaal nog weten wat er vorig jaar op het podium is gebeurd“, zei Yang maandag tijdens een lunch voor genomineerden.

Die actie was onacceptabel. We zijn als organisatie echter tekortgeschoten als het gaat om onze reactie erop“.

Lessen

Volgens de voorzitter heeft de Academy een aantal belangrijke lessen geleerd en wil men dit soort zaken in de toekomst anders aanpakken.

We weten nu dat het belangrijk is om volledig transparant te zijn en onze verantwoordelijkheid te laten doorklinken in onze acties, zeker op de momenten dat het misgaat“.

Resoluut maar meelevend

Yang: “We moeten snel, meelevend en resoluut handelen voor onszelf en onze industrie. Mensen mogen en kunnen niets minder van ons verwachten richting toekomst“.

We zijn vastbesloten om de hoogste normen te hanteren en handhaven terwijl we ons inzetten om de veranderingen teweeg te brengen de we graag in onze industrie zouden willen zien“.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes