Gakpo maakt in Merseyside Derby zijn eerste Liverpool-doelpunt

Cody Gakpo heeft maandagavond zijn eerste doelpunt voor Liverpool gemaakt. In de Merseyside Derby met stadgenoot Everton maakte de Nederlander kort in de tweede helft de 2-0.

Gakpo maakte in januari de overstap van PSV en had in zijn eerste zes wedstrijden voor Liverpool nog geen directe bijdrage geleverd aan een doelpunt. Jürgen Klopp bleef de aanvaller ondanks kritiek opstellen en dat werd maandagavond beloond. Na een lage voorzet van Trent Alexander-Arnold tikte Gakpo bij de tweede paal de 2-0 binnen.

Met zijn doelpunt tegen Everton treedt Gakpo in de voetsporen van Virgil van Dijk, die ooit ook zijn eerste Liverpool-doelpunt tegen de buurman maakte. Van Dijk deed dat toen overigens direct bij zijn debuut.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes