DNA Singers-onthulling Lenny Kuhr heeft geen gevolgen

De onthulling van Lenny Kuhr dat zij deelneemt aan het RTL 4-programma DNA Singers, zal geen gevolgen hebben voor de zangeres. Dat heeft een woordvoerder van RTL desgevraagd laten weten. Kuhr verklapte maandag op Twitter dat zij in het programma te zien is, terwijl de aflevering pas op donderdag wordt uitgezonden.

In DNA Singers komen elke aflevering drie onbekende zangers en zangeressen voorbij die familie zijn van een bekende artiest. Teams onder leiding van Jaap Reesema en Jeroen van Koningsbrugge moeten raden van wie de kandidaten familie zijn. Maar dat verrassingselement is nu voor een deel weg voor de aflevering die pas donderdag op televisie wordt uitgezonden. Onder het bericht van Kuhr lieten enkele mensen weten dat zij het jammer vinden dat de lol van het raden er nu af is. Naar de eerste aflevering van het programma keken bijna een miljoen mensen, vorige week trok DNA Singers 806.000 kijkers.

Aanleiding voor de onthulling van Kuhr was het feit dat de aflevering al op streamingdienst Videoland stond. Om die reden zal het verder geen gevolgen hebben, zegt RTL.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes