Dit is Roxanne Bertels, de ‘vrouw achter’ Mathieu van der Poel

Wie op Mathieu van der Poel let nadat hij als winnaar over de meet is gekomen, ziet hem vaak in de armen vallen een knappe blonde verschijning. Dat is Roxanne Bertels, sinds 2018 de vriendin van Neerlands beste wielrenner.

De Belgische is met haar 29 lentes een jaartje ouder dan Mathieu. De twee wonen inmiddels samen in een riante woning in het dorpje ’s Gravenwezel nabij Antwerpen. Kinderen zijn er (nog) niet, maar met de shiba Lola en hebben de twee wel iemand om voor te zorgen. De hond is van Roxanne en zij gaat er dan ook veelvuldig mee op de foto op Instagram.

Werkzaam bij Porsche

Tegenwoordig is Roxanne vooral influencer op Instagram met haar meer dan 50.000 volgers, maar ze werkte eerder zo’n zes jaar als marketeer bij Porsche. Mathieu is natuurlijk een liefhebber van snelle auto’s, dus die gemene deler hebben ze samen.

Roxanne is natuurlijk Vlaams en dan zit het wielerbloed in de genen, maar voor het overige lijkt ze niet veel te fietsen. Als je haar Instagram stories volgt, zie je wel dat ze heel veel aan het sporten is.

Vonk sloeg over in Hulst en Finland

Bertels en Van der Poel ontmoetten elkaar op een bijzondere manier. Toen Roxanne nog bij Porsche werkte kwamen zij en MVDP elkaar tegen in Finland, op een wel heel bijzondere manier, zo vertelde Mathieu ooit aan het Nieuwsblad.

“Ik ben ooit met Porsche in Finland op ijs gaan rijden. Roxanne was mee en zo hebben we elkaar ontmoet. Daarna zijn ze nog met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken, waarna we iets hebben gedronken in Antwerpen.”

Van het een kwam het ander en nu zijn de twee dus alweer vijf jaar samen. En zo te zien zijn de twee heel gelukkig samen!

Roxanne kan Mathieu van der Poel weer aanmoedigen in de Strade Bianche, want daar begint hij z’n wegseizoen. Daarna rijdt hij de Tirreno en Milaan-Sanremo. In Vlaanderen rijdt hij daarna sowieso de E3 Saxo Bank Classic en uiteraard ook de Ronde van Vlaanderen.

Het bericht Dit is Roxanne Bertels, de ‘vrouw achter’ Mathieu van der Poel verscheen eerst op Wieler Revue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes