Dionne Stax vestigt kijkcijferrecord

Dionne Stax heeft met de aftrap van het nieuwe seizoen van haar programma Van Onschatbare Waarde een kijkcijferrecord gevestigd. Nog nooit eerder keken er zoveel mensen op de avond zelf naar het programma, meldt Omroep MAX. Stax trok maandagavond 1,65 miljoen kijkers.

Het oude kijkcijferrecord werd in september 2020 gevestigd, toen 1,64 miljoen mensen naar een uitzending keken. Overigens kan het aantal kijkers voor de uitzending van maandag nog oplopen met uitgesteld kijken. Deze cijfers zijn pas over een week bekend.

In Van Onschatbare Waarde krijgen eigenaren van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan de vier vaste antiekhandelaren van het programma. Ook dit seizoen zijn dat Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bianca Frölich en Bas Jonker. Het is het zesde seizoen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes