Woordvoerder Rihanna bevestigt: zangeres is opnieuw zwanger

Rihanna is opnieuw zwanger. Dat heeft een woordvoerder van de 34-jarige zangeres bevestigd, schrijft The New York Times. Online werd na het eerste optreden in vijf jaar van de artiest uit Barbados, in de rust van de Super Bowl, al druk gespeculeerd over de vraag of zij binnenkort voor de tweede keer moeder zou worden.

Tijdens de show droeg Rihanna een knalrode jumpsuit die losjes om haar lichaam viel, maar die aan de voorkant deels was opengeritst. Volgens fans op sociale media was door die opening een beginnend zwangerschapsbuikje te zien. En dat klopt dus.

In mei vorig jaar beviel Rihanna van haar eerste kind: een zoon.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes