Speculatie over nieuwe zwangerschap Rihanna na Super Bowl show

Fans van Rihanna vroegen zich na het optreden van de zangeres uit Barbados zondag tijdens de halftime-show van de Super Bowl online massaal af of zij opnieuw zwanger is. De negenvoudig Grammy-winnares trad voor het eerst in vijf jaar weer live op televisie op en deed dat voor een massaal publiek. Naar de Super Bowl kijken alleen in de Verenigde Staten al zo’n 100 miljoen mensen. Het muziekoptreden in de rust van de wedstrijd is erg prestigieus.

Rihanna begon haar show op een platform dat hoog boven het veld hing, terwijl ze haar single Bitch Better Have My Money ten gehore bracht. Daarna zong ze in haar 13 minuten durende set onder meer (delen van) de nummers: Where Have You Been?, We Found Love, Rude Boy, Work, Wild Thoughts, Run This Town en Umbrella, om te eindigen met de hit Diamonds.

Rihanna was gekleed in een knalrode jumpsuit die losjes om haar lichaam viel, maar die aan de voorkant deels was opengeritst. Volgens veel fans op sociale media was door die opening een beginnend zwangerschapsbuikje te zien. De 34-jarige zangeres beviel in mei vorig jaar nog van haar eerste kind.

Tijdens de show daalde het platform met daarop Rihanna af naar het podium, waar de zangeres zich tussen een groot aantal in het wit gehulde dansers voegde. De Britse tabloid Daily Mail merkte op dat zij tussen die dansers zelf haar dansbewegingen tot een minimum beperkte. Ook dat zou kunnen wijzen op een nieuwe zwangerschap. Website TMZ viel het op dat Rihanna tijdens het optreden over haar buik wreef, waarmee zij wellicht ook een signaal afgaf.

Opvallend was dat Rihanna de hit Umbrella alleen zong, dus zonder Jay-Z. Velen hadden voorafgaand aan de show gespeculeerd dat de rapper, die in het stadion was gespot, het podium op zou komen voor dat nummer.

De eerste reacties op het optreden tijdens de halftime-show van de Super Bowl waren echter overwegend positief.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes