Leeds United zoekt verder: Schreuder wordt niet de nieuwe hoofdtrainer

Alfred Schreuder wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van Leeds United. Na een verschil van inzicht tussen de verschillende clubeigenaren is er een streep door de naam van de Nederlander gezet.

Schreuder gold na de afzeggingen van Andoni Iraola (Rayo Vallecano) en Arne Slot (Feyenoord) als de topkandidaat om de ontslagen Jesse Marsch op te volgen bij Leeds. Zondag was de manager aanwezig bij de thuiswedstrijd van The Whites tegen Manchester United. De aanstelling van Schreuder leek daarmee een kwestie van tijd te zijn, maar tot een samenwerking komt het niet.

Binnen Leeds zat niet iedereen op een lijn over de komst van Schreuder. De manager heeft Engeland inmiddels verlaten en wordt niet de nieuwe hoofdtrainer van de huidige nummer zeventien van de Premier League. Leeds schakelt door naar andere kandidaten.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes