Kijkers Netflix stemmen massaal af op ongekend succesvolle thrillerserie

Sinds een paar dagen is het vierde seizoen van de succesvolle thrillerserie You te streamen op Netflix. Het nieuwe seizoen staat er nog maar een paar dagen op maar is gelijk al de best bekeken serie op Netflix.

Joe Goldberg

In dit nieuwe seizoen speelt Penn Badgley weer de seriemoordenaar Joe Goldberg. Hij geeft in dit seizoen literatuurles op de universiteit in Londen en heeft zich voorgenomen om een beter leven te gaan leiden. Hoewel dit nieuwe leven hem goed bevalt, is het natuurlijk maar de vraag of hij nu eindelijk eens op het rechte pad kan blijven.

Andere insteek

De insteek van het vierde seizoen van You is anders dan de eerdere drie seizoenen. Joe lijkt zelf wat minder aan het moorden geslagen en richt zich op het oplossen van een moord in zijn nieuwe vriendengroep. Wij beschouwen het wel als verfrissend dat de makers het over een andere boeg gooien.

Trailer van seizoen 4

Kijk de trailer van het vierde seizoen hier:

Kijk de serie op Netflix

Lees ook: Terugkeer Jenna Ortega in ‘You’ voorkomen door andere Netflix-serie

Lees ook: Ontvangst ‘You’ seizoen 4 van Netflix: opnieuw een hoogtepunt?

Lees ook: Nieuw seizoen succesvolle thrillerserie op Netflix

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes