Jessie J in verwachting van een jongetje

Jessie J is zwanger van een jongetje. Dat nieuws deelt de Britse zangeres via Instagram. “Oh ja… ik krijg een jongen”, schrijft Jessie J.

Bij het bericht deelt de zangeres een video waarin ze een liedje zingt, terwijl ze over haar buik voelt. “Sinds ik dit nummer heb geschreven, elke keer als ik het speel of zing, beweegt hij als een gek… Dus ik denk dat dit het nummer is”, aldus de 34-jarige Jessie.

Begin januari maakte de zangeres bekend zwanger te zijn van haar eerste kindje. In november 2021 deelde ze nog het nieuws dat ze een miskraam had gehad, waarna ze openhartig vertelde over haar vruchtbaarheidsproblemen. Ze bleef echter altijd volhouden dat ze ooit moeder zou worden. “Ik geloof in wonderen”, zo vertelde ze in augustus vorig jaar.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes