Hartverwarmende woorden van Ibrahimovic voor Thijs Slegers

Zlatan Ibrahimovic heeft maandagavond een mooie boodschap achtergelaten voor Thijs Slegers, de ernstig zieke perschef van PSV die in zijn tijd als journalist een warme band opbouwde met de Zweedse superster van destijds Ajax.

Een samenwerking tussen PSV en ESPN resulteerde maandagavond in de liveshow Bloedverwanten voor Thijs, waarin uitgebreid stil werd gestaan bij het verhaal en de boodschap van de aan leukemie lijdende Slegers. Vorige week maakte hij bekend dat zijn leven niet meer te redden valt. Sindsdien doet Slegers er alles aan om zo veel mogelijk stamcel- en bloeddonoren te werven.

Tijdens de liveshow van maandagavond kwamen ook vrienden van Slegers aan het woord. Ibrahimovic belde vanuit Milaan in. De Zweed vertelde over zijn warme band met Slegers, die hij beschreef als ‘zijn enige vriend in Nederland’ in de tijd dat hij het moeilijk had bij Ajax. ‘Ik was jong, in de war en had niet echt iemand in Nederland’, blikte Ibrahimovic terug. ‘Toen stak een journalist me de helpende hand toe. En journalisten waren toen niet mijn vrienden, meer mijn vijanden.’

‘We hebben samen gedineerd, geluncht en werden erg goede vrienden van elkaar’, vervolgde Ibrahimovic. ‘Hij hielp me met wat ik nodig had. Ik heb zelfs over Thijs gesproken in mijn boek, omdat ik zo dankbaar was. ‘Hij is toen direct mijn hart in gegaan’, zei Ibrahimovic. ‘Thijs, ik wil je alleen maar vertellen dat ik van je hou, mijn vriend.’

De liveshow Bloedverwanten voor Thijs is op het moment van schrijven nog bezig op ESPN. 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes