Bekritiseerde Gakpo wil Van Dijk achterna met eerste Liverpool-goal in Merseyside Derby

Cody Gakpo heeft na zes wedstrijden voor Liverpool nog niet gescoord, maar behoudt het vertrouwen van Jürgen Klopp. Ook in de derby met Everton heeft Gakpo weer een basisplaats.

Liverpool nam Gakpo in januari over van PSV en de nieuwkomer heeft sinds zijn komst nog alle wedstrijden vanaf het begin meegedaan. Hij scoorde nog niet en gaf ook nog geen assist. Er is al wat kritiek op Gakpo, maar Klopp laat de winteraankoop niet vallen.

In de Merseyside Derby met Everton, die om 21.00 uur begint, vormt Gakpo een voorhoede met Mohamed Salah en Darwin Núñez. Virgil van Dijk is na een blessure weer terug in de wedstrijdselectie, maar begint nog op de bank. Hij maakte ooit zijn eerste Liverpool-doelpunt tegen Everton; Gakpo hoopt zijn landgenoot nu te kunnen kopiëren.

Liverpool heeft na twintig wedstrijden pas 29 punten en staat op een zeer teleurstellende tiende plaats in de Premier League. Enige troost voor de fans is dat het bij buurman Everton nog veel slechter gaat: de blauwen staan momenteel onder de degradatiestreep.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes