Vechtpartij na jeugdvoetbal: jongen (14) en man (50) gewond

Een voetbalwedstrijd tussen twee jeugdteams uit Noord-Holland is gisteren uit de hand gelopen. Na het laatste fluitsignaal gingen spelers en mensen uit het publiek met elkaar op de vuist.

Een 14-jarige jongen en een 50-jarige man zijn gewond geraakt bij de vechtpartij, die ontstond na het duel tussen jeugdteams van FC Den Helder en SV Koedijk. De wedstrijd werd gespeeld in Den Helder. De politie heeft meerdere aangiften van mishandeling ontvangen.

Na het duel begonnen volgens de politie spelers van beide teams met elkaar te vechten. Ook omstanders zouden betrokken zijn geweest bij de vechtpartij. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en roept getuigen op om zich te melden en eventueel beeldmateriaal van het gevecht te delen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes