‘Red Rose’ op Netflix: alles over de nieuwe Britse horrorserie

Vanaf volgende week kijk je op Netflix naar Red Rose (2022‑ ), een gloednieuwe horrorserie over een groep tieners die wordt geterroriseerd door een dodelijk app. In dit artikel lees je alles wat we weten over de aankomende Netflix-serie.

Wat staat ons te wachten in Red Rose?

Het is een lange hete zomer na de middelbare school en een groep tieners dowload de app Red Rose. Maar de app bedreigt hun vriendschappen en belooft gevaarlijke gevolgen als ze niet aan zijn eisen voldoen. De app stelt ze bloot aan een bovennatuurlijke entiteit en de verleidelijke kracht van het donkere web…

Trailer Red Rose

Hoofdrolspelers

De hoofdrollen worden gespeeld door The Last Kingdom-ster Amelia Clarkson, Chernobyl-acteur Adam Nagaitis, Metal Lords-actrice Isis Hainsworth, Halo-acteur Ali Khan en Doctor Who-acteur Samuel Anderson.

Van The Haunting of Bly Manor-makers

Red Rose is gemaakt door Michael en Paul Clarkson, die eerder samenwerkten aan The Haunting of Bly Manor (2020). De nieuwe horrorserie is gemaakt in opdracht van de BBC, waarna Netflix de uitzendrechten voor in Nederland heeft bemachtigd.

  • 🍿 Lees meer over Red Rose (2022‑ ) →

Releasedatum Red Rose op Netflix

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten: Red Rose is vanaf volgende week woensdag 15 februari te zien op Netflix. Die dag verschijnen alle afleveringen om 09:00 uur ‘s ochtends online. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes