Leeds United schakelt na mislopen Slot door naar Schreuder

Alfred Schreuder is topkandidaat om de nieuwe manager te worden van Leeds United. De vijftigjarige trainer die vorige maand werd ontslagen bij Ajax keek zondag aandachtig toe bij de thuiswedstrijd van Leeds tegen Manchester United.

Leeds nam eerder afscheid van manager Jesse Marsch vanwege tegenvallende resultaten. Onder de Amerikaan verkeerde de club in degradatiegevaar. Leeds mikte eerder op Feyenoord-trainer Arne Slot, maar hij wilde en mocht niet weg bij Feyenoord. De club schakelde vervolgens door en kwam uit bij Schreuder.

De trainer die eerder dit seizoen nog aan het roer stond bij Ajax geldt nu als de topkandidaat om aan de slag te gaan op Elland Road. Schreuder was zondag aanwezig in het stadion en keek vanaf de tribune naar Leeds, dat speelde tegen het Manchester United van Erik ten Hag. Schreuder was eerder assistent van Ten Hag bij Ajax.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes