Kijkers ‘liggen dubbel van het lachen’ om actiekomedie op Netflix met Dwayne Johnson en Kevin Hart

Komisch duo Dwayne Johnson en Kevin Hart schitteren naast elkaar in Central Intelligence (2016). De twee slagen er samen in om kijkers hardop te laten lachen. Een echte aanrader dus voor een luchtige filmavond.

Andere handige Netflix-pagina’s:

  • Beste actieseries op Netflix
  • Beste actiefilms op Netflix
  • Nieuw op Netflix
  • 🍿 Lees meer over Central Intelligence (2016) →

In 1996 wordt stersporter Calvin Joyner gehuldigd op zijn middelbare school. Twintig jaar later is Calvin getrouwd en werkt hij als forensisch accountant, maar hij is ontevreden met zijn carrière. Op zijn werk ontvangt Calvin een vriendschapsverzoek op Facebook van een man genaamd Bob Stone, die Calvin uitnodigt voor een ontmoeting. Calvin gaat naar Bob Stone, die zich openbaart als zijn schoolvriend Robbie Wierdicht. Calvin is geschokt als hij ziet dat Wierdicht is veranderd van een dikke in een gespierde, zelfverzekerde man. Dan vraagt Stone aan Calvin om een paar vreemde boekhoudkundige gegevens te bekijken…

Kijk Central Intelligence nu op Netflix! 🍿

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes