Feyenoord herovert koppositie dankzij zege bij Heerenveen

HEERENVEEN (ANP) – Feyenoord heeft dankzij een zege bij sc Heerenveen de koppositie in de Eredivisie weer overgenomen van AZ. Na een moeizame start van het duel kende de ploeg van trainer Arne Slot uiteindelijk weinig problemen met de Friezen: 1-2.

Lutsharel Geertruida en Santiago Giménez scoorden in de eerste helft, invaller Syb van Ottele bracht een kwartier voor tijd nog de spanning terug in het duel. Feyenoord heeft nu weer een voorsprong van 2 punten op AZ. Volgende week komt de club uit Alkmaar naar De Kuip. Aanvoerder Orkun Kökcü ontbreekt dan bij Feyenoord vanwege een schorsing.

Feyenoord had de vorige twee competitiewedstrijden, tegen FC Twente (1-1) en PSV (2-2), niet gewonnen. Woensdag werd er met veel moeite afgerekend met NEC in de achtste finales van het bekertoernooi. Na verlenging stond het 4-4, Feyenoord won na strafschoppen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 Nederland Nieuws - WordPress Theme by WPEnjoy
Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes